INICI / AFOPA / AULES / COMUNICACIONS / CONTACTE

AVÍS LEGAL

Titular: Afopa Agrupació d’Aules de Formació Permanent Per a la Gent Gran de Catalunya

Adreça: Casanova 36, entl 1. 08011 Barcelona

C.I.F.: G58683483

La titularitat del web www.afopa.info correspon a Afopa Agrupació d’Aules de Formació Permanent Per a la Gent Gran de Catalunya; aquest lloc és el seu únic web oficial.

Els drets de propietat intel·lectual de la web www.afopa.info, el disseny, la bases de dades i els diferents elements en els continguts són titularitat d’AFOPA, a qui correspon l’exercici exclusiu dels drets d’explotació dels mateixos en qualsevol forma, i especialment, els drets de reproducció, distribució, comunicació pública posada a disposició i transformació.

AFOPA es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació els continguts del seu web, així com la seva configuració, prestacions o condicions d’accés i ús en qualsevol moment sense necessitat de previ avís.

AFOPA no garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés web, ni assumirà cap responsabilitat per problemes tècnics o fallides que es puguin produir durant la connexió a internet.

AFOPA tampoc garanteix l’absència de virus ni d’altres elements que puguin produir alteracions en el seu sistema informàtic (software i hardware), o en els fitxers electrònics ni fitxers emmagatzemats en el sistema informàtic, motiu per el qual s’exclou qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis que puguin produir-se en el sistema informàtic, documents electrònics o fitxers dels usuaris.

AFOPA es reserva algun dels seus serveis oferts a través de la web, com ‘l’Àrea Privada’, a els seus usuaris amb codi assignat per AFOPA.

La prestació del servei del lloc web té en principi una durada indefinida. AFOPA no obstant, està autoritzada per suspendre la prestació del servei en qualsevol moment. Està estrictament prohibit modificar, transmetre, distribuir, reutilitzar, reenviar o usar la totalitat o part del contingut d' aquest lloc web per propòsits públics o comercials incloent els textos, les imatges i la resta de continguts sense l’autorització escrita d’AFOPA.

Tot aquell usuari o tercer que vulgui incloure dintre de la seva pàgina web qualsevol tipus de link o hipervincle que connecti o traslladi a la pàgina web d’AFOPA, o a las pàgines que la componen, haurà de notificar-ho prèviament a AFOPA, qui donarà la seva conformitat expressa al link o hipervincle.

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Afopa Agrupació d’Aules de Formació Permanent Per a la Gent Gran de Catalunya li garanteix la confidencialitat de les seves dades personals. Cap de les dades que ens proporcioni serà compartida amb organitzacions o empreses alienes a nosaltres.

Afopa li garanteix que totes les dades personals recollides mitjançant els formularis d'aquest web i les facilitades a través de les diferents vies de contacte, seran utilitzades en la forma i amb les limitacions i drets que concedeix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD).

Quan l’usuari facilita les dades personals a través d'aquest web autoritza a Afopa per al seu ús i tractament informàtic, amb l'objectiu de facilitar-li informació sobre els seus serveis. En qualsevol moment podrà exercitar els seu dret d'accés, rectificació, oposició i/o cancel·lació dirigint-se a: secretaria@afopa.info

 
Casanova 36, Entl 1ª
08011 Barcelona
T. 93 453 57 74
secretaria@afopa.info
Descarregar
Històric Afopa
Descarregar
Estatuts Afopa
Àrea privada
Avís legal